ADREÇA DE CONTACTE







ENVIA LES TEVES QUEIXES O PROPOSTES A LA SEGÜENT ADREÇA









dimecres, 25 de maig del 2011

PARAULES INJUSTES


Durant la campanya electoral, Sr. Jaume Monné, cap de llista del PSC d’Olesa, va criticar la Plataforma Olesa no tanca els ulls en un miting celebrat al barri de Sant Bernat.
En l'enllaç de la part superior de la font OLESA RADIO PODEU ESCOLTAR EL TALL.

Concretament, va acusar la plataforma de “intencionalitat política” i va afegir: “algú hi havia darrera de la recollida de firmes que deien eren apolítics”. Va concloure dient que la Plataforma havia actuat amb “mala voluntat”. Qualsevol pot sentir-ho en les seves pròpies paraules ja que l’entrevista està penjada al nostre bloc.

Volem reiterar que som un grup de pares i mares totalment apolític, ningú milita ni té cap relació amb la política de cap manera. No podem permetre que els olesans que van confiar en nosaltres i ens van recolzar amb la seva signatura pensin que els hem enganyat.

La Plataforma Olesa no tanca els ulls no pot admetre aquestes paraules frívoles i faltes de respecte. Tant costa d’entendre que simplement som uns ciutadans cansats de viure en un poble deixat? Potser el Sr. Monné vol negar l’evidència? Ningú no pot opinar que Olesa està neta, amb voreres accessibles, parcs ben atesos, gronxadors ben collats o seguretat garantida per als nostres fills i filles.

Recordem que la Plataforma aplega un grup de pares i mares sense cap vinculació política que, cansats de l’estat lamentable dels nostres parcs i espais públics, va demanar signatures als veïns del poble per exigir al Consistori millores en la neteja, manteniment i accessibilitat dels espais. Un total de 2.526 persones van signar.

Alguns polítics s’omplen la boca parlant de participació. Nosaltres hem treballat desinteressadament i hem demanat la participació de molts ciutadans anònims. La realitat però, és que no els interessa que els ciutadans opinem, prefereixen etiquetar-nos darrera d’unes sigles. Això és democràcia?

La nostra Plataforma exigeix al Sr. Jaume Monné demani disculpes públicament per les seves paraules injustes i faltes de respecte, ja que no només ens qüestiona a nosaltres sinó també a tots els olesans que, cansats de la mala gestió, van signar per deixar constància del seu malestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada