ADREÇA DE CONTACTE







ENVIA LES TEVES QUEIXES O PROPOSTES A LA SEGÜENT ADREÇA









diumenge, 13 de març del 2011

NOTA DE PREMSA A LA BÚSTIA

El passat 2 de febrer el grup de pares i mares Olesa no tanca els ulls ens vam reunir amb l’Alcalde en funcions Sr. Jaume Monné. Fa setmanes que treballem en una recollida de signatures per a tot el poble, amb l’ànim de deixar constància del malestar general que es viu al municipi, arrel de la falta de neteja, seguretat i manteniment dels espais públics, en especial, dels parcs infantils.
Estem molt satisfets que des de l’Ajuntament se’ns hagi volgut escoltar. Però no estem d’acord amb les excuses que ens han donat com a causa del mal estat del nostre poble: la crisi i l’incivisme. Crisi: és veritat que vivim un mal moment, però molts pobles també el viuen i tenen millors espais públics. A més, la crisi és una realitat de fa 2 o 3 anys, i el nostre poble fa molts més anys que està en aquest estat lamentable. Incivisme: també és una trista realitat; però no ens podem creure que els olesans siguem més incívics que els habitants de qualsevol altre poble. Nosaltres creiem que efectivament la crisi i l’incivisme són un problema, però que la gestió no ha estat gens bona, i que la falta de manteniment, amb una brigada municipal, no és admissible.
Des del grup Olesa no tanca els ulls seguirem treballant perquè l’Ajuntament hi destini no només recursos econòmics, sinó també gestioni millor i faci un bon manteniment dels nostres espais. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada