ADREÇA DE CONTACTE







ENVIA LES TEVES QUEIXES O PROPOSTES A LA SEGÜENT ADREÇA









dimarts, 1 de febrer del 2011

Prevista una reunió amb l'Ajuntament

L´AJUNTAMENT ES REUNIRÀ AMB EL GRUP DE DE CIUTADANS QUE REIVINDICA MÉS NETEJA I MANTENIMENT DELS ESPAIS PÚBLICS.
31 de Gener de 2011
Les reivindicacions del grup de ciutadans “Olesa no tanca els ulls” arriben a l'Ajuntament d'Olesa. L'alcalde en funcions, Jaume Monné, ha avançat que intentaran mantenir una reunió aquesta mateixa setmana per poder tractar el tema de la neteja i el manteniment dels espais públics.
L'agrupació de ciutadans que han engegat una campanya de recollida de signatures amb l'objectiu de manifestar el seu malestar per la manca de neteja, manteniment i accessibilitat dels espais públics olesans no s'ha fet esperar. Des de l'Ajuntament, arran les declaracions fetes per aquest grup a Olesa Ràdio, la voluntat ha estat poder concertar una reunió i tractar personalment els problemes que han detectat.
Monné ha explicat durant Els matins d'Olesa Ràdio que tindran en compte les consideracions que la ciutadania fa de temes tan importants com la neteja i manteniment dels espais públics. També té en compte que hi ha aspectes que només milloraran amb l'augment del civisme per part de la ciutadania.
Per cert, que relacionat amb la neteja de la via pública, l'Ajuntament signarà avui mateix el contracte amb l'empresa de neteja de grafits i que s'inclou dins de la campanya “L'Art no Taka”. A partir d'aquesta setmana es preveu que comencin les tasques de neteja de pintades de façanes a diferents indrets de la població.

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk
Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada